Appically a la premsa i ràdio local de Sant Cugat

De dreta a esquerra Francesc, Carlota i David: L’equip d’AppicallyL’emprenedoria social d’Appically, ubicada a l'ESADECREAPOLIS a Sant Cugat, ha atret també l’interés dels mitjans locals. Com a empresa, som també protagonistes, en diverses ocasions, al diari i la ràdio de Sant Cugat.

 

Francesc Sistach, co-fundador, va ser convidat ahir al programa 'Sant Cugat a fons' per realitzar una entrevista radiofònica sobre Happy Geese. Allà parla sobre el procés de creació d'Appically, els avantatges d’estar ubicats a ESADECREAPOLIS i els beneficis que té la nostra aplicació per a persones amb autisme i altres necessitats especials. Podeu escoltar el podcast al següent link:

Entrevista a ràdio Sant Cugat 

El diari Tot Sant Cugat va entrevistar per a la secció d’economia a en Francesc i en David Deprez, l’altre co-fundador, i a Carlota Sánchez, responsable de marketing. Aquesta es va realitzar a les nostres oficines i es van tractar temes com l’emprenedoria social i la vocació d’internacionalitzaciò de l’empresa. Happy Geese porta ja gairebé 70.000 descàrregues en prop de tres mesos repartides per més de 140 països. Podeu consultar les dues notícies als següents links: 

Superem les 62.000 descàrregues

Happy Geese surt al mercat

 

 

 


DISPONIBLE PER A IPAD / ANDROID

 

  •  

    Suscriu-te a la nostra newsletter

    Sigues dels primers en assabentar-te de les noves versions i aplicacions d’Appically

  •  
  •  
  •