HAPPY GEESE V1.0.1 DISPONIBLE A ITUNES!

Avui hem llançat la versió 1.0.1 de Happy Geese. Hem escoltat les vostres opinions i hem fet molts petits canvis:

Rei / Reina de la partida:

La nostra intenció original amb aquesta opció en la versió 1.0 era que el Rei o Reina gaudís d'algunes ajudes que augmentessin la probabilitat de guanyar, però sense garantir-ho. Alguns usuaris ens heu dit que això resulta confús, així que ara el Rei o Reina de la partida sempre guanya.

 

Posició del dau:

No ens acabava d'agradar com apareixia el dau just abans de llençar-lo. Hem canviat la perspectiva, de manera que ara es vegin clarament 3 cares. Creiem que ara s'assembla més a un dau.

Altres petits canvis visuals:

Ara és més fàcil canviar el nom de les fitxes dels jugadors i els botons de l'app tenen un disseny més consistent. I hem implementat aquí i allà algunes altres petites millores.

Compatibilitat amb l'iPad 1 i millor estabilitat:

Hem afegit l'iPad 1 (el primer model d'iPad) a la llista de dispositius suportats. També hem fet alguns ajustaments per evitar sortides inesperades de l'app. Si encara trobes algun cas on Happy Geese té problemes d'aquest tipus, si us plau envia'ns un mail a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Encara ens queden moltes millores en cartera. Algunes són millores visuals i altres són noves i excitants característiques que esperem presentar durant les properes setmanes. Si vols ser dels primers en assabentar-te’n, si us plau subscriu-te a la nostra Newsletter.

 

 


DISPONIBLE PER A IPAD / ANDROID

 

  •  

    Suscriu-te a la nostra newsletter

    Sigues dels primers en assabentar-te de les noves versions i aplicacions d’Appically

  •  
  •  
  •