Notícies

Happy Geese versió 1.1 ja està disponible a iTunes!

Arriba l’estiu i les famílies tenen més temps per compartir. L’iPad pot ser una bona opció per integrar a tots els seus membres en una activitat de lleure a qualsevol lloc: platja, muntanya o una tarda a casa. Hem llançat la nova versió de Happy Geese amb tota una sèrie de millores per tal que puguis seguir gaudint amb els teus nens allà on vulguis i quan vulguis:

Noves opcions de configuració:

- Canvia l’idioma de la app desde dins d’aquesta

- Fes servir Happy Geese per practicar altres llengües

- Apaga les veus en les partides i juga sense importar l’idioma

Appically a la premsa i ràdio local de Sant Cugat

De dreta a esquerra Francesc, Carlota i David: L’equip d’AppicallyL’emprenedoria social d’Appically, ubicada a l'ESADECREAPOLIS a Sant Cugat, ha atret també l’interés dels mitjans locals. Com a empresa, som també protagonistes, en diverses ocasions, al diari i la ràdio de Sant Cugat.

 

Francesc Sistach, co-fundador, va ser convidat ahir al programa 'Sant Cugat a fons' per realitzar una entrevista radiofònica sobre Happy Geese. Allà parla sobre el procés de creació d'Appically, els avantatges d’estar ubicats a ESADECREAPOLIS i els beneficis que té la nostra aplicació per a persones amb autisme i altres necessitats especials. Podeu escoltar el podcast al següent link:

Entrevista a ràdio Sant Cugat 

El diari Tot Sant Cugat va entrevistar per a la secció d’economia a en Francesc i en David Deprez, l’altre co-fundador, i a Carlota Sánchez, responsable de marketing. Aquesta es va realitzar a les nostres oficines i es van tractar temes com l’emprenedoria social i la vocació d’internacionalitzaciò de l’empresa. Happy Geese porta ja gairebé 70.000 descàrregues en prop de tres mesos repartides per més de 140 països. Podeu consultar les dues notícies als següents links: 

Superem les 62.000 descàrregues

Happy Geese surt al mercat

 

 

 

EXPERIÈNCIA D’UN USUARI: APRENDRE’N EN UNA TARDA

Hem rebut aquesta bonica història d'un jugador de happy Geese, escrita per Margarita Maldonado. Amb el seu permís, la compartim amb tú:

Happy Geese screenshoot

"Un dels meus companys de joc és un nen molt espavilat que té autisme. Amb ell, ja havíem intentat jugar a l’oca. Havíem treballat el dau prèviament, sabia comptar, havíem fet torns en jocs més físics i simples, portava bé les esperes... Vam decidir provar amb un taulell simplificat, perquè començar amb el tradicional de 63 caselles pot ser un malson. Semblava que ho teníem tot per jugar-hi, i tot i això no ens va anar gaire bé: el dau li encantava i es resistia a cedir-lo al següent jugador o a parar de llençar-lo i manipular-lo; estava més interessat en llençar el dau que en fer córrer la fitxa; tenia problemes amb les esperes entre torns i amb el fet que altres jugadors manipulessin els seus daus; tampoc no parava atenció al joc dels altres... L’activitat no resultava motivadora, molt menys lúdica.

 

Així és que vam decidir provar Happy Geese, amb l’esperança que amb el canvi de format ens anés millor. El nen és un entusiasta de l'iPad. Només per aquest motiu ja teníem punts a favor.

HAPPY GEESE A “NOU I DESTACAT” D'ITUNES!

Happy Geese - Nou i destacat

Apple ha inclòs a Happy Geese a la secció "Nou i destacat" d'iTunes i de l'App Store. Aquesta secció, que es renova cada setmana, és elaborada per l'àrea de Selecció Editorial d'Apple.

En concret, Happy Geese apareix a "Nou i destacat" en 17 països: Argentina, Bolívia, Brasil, Xile, Colòmbia, Equador, El Salvador, Espanya, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, República Dominicana i Veneçuela.

HAPPY GEESE V1.0.1 DISPONIBLE A ITUNES!

Avui hem llançat la versió 1.0.1 de Happy Geese. Hem escoltat les vostres opinions i hem fet molts petits canvis:

Rei / Reina de la partida:

La nostra intenció original amb aquesta opció en la versió 1.0 era que el Rei o Reina gaudís d'algunes ajudes que augmentessin la probabilitat de guanyar, però sense garantir-ho. Alguns usuaris ens heu dit que això resulta confús, així que ara el Rei o Reina de la partida sempre guanya.


DISPONIBLE PER A IPAD / ANDROID

 

  •  

    Suscriu-te a la nostra newsletter

    Sigues dels primers en assabentar-te de les noves versions i aplicacions d’Appically

  •  
  •  
  •