Escales i Serps

 

 

ESCALES I SERPS SIMPLIFICAT

 

T’agradaria poder ensenyar als nens el joc d’Escales i Serps però pas a pas? Vols ajudar-los a aprendre a esperar el seu torn i a desenvolupar les seves capacitats d’abstracció i d’atenció mentre juguen?

Si tens a prop un nen molt petit o una persona amb autisme o TEA, TDA/H o altres necessitats especials, t’encantaran els nostres taulells simples i la possibilitat de configurar-los a base de seleccionar només aquelles característiques que vols.

 


 


UNA ALTERNATIVA A UN JOC CLÀSSIC

 

 

Escales i Serps és un joc que s’ha convertit en un clàssic arreu del món. És un joc molt popular, però el seu aspecte dens i les seves regles representen una barrera per a nens petits o amb necessitats especials. El que resulta obvi per a un nen pot ser tot un desafiament per a un altre.

A Happy Geese hem incorporat una variant del clàssic joc d’Escales i Serps però amb uns dissenys nets i configurables que permeten introduir aquelles característiques que vols que el nen aprengui de forma progressiva.

I és precisament en això on Happy Geese és una app innovadora: hem agafat un joc de taula clàssic com és el Escales i Serps i l’hem fet accessible per a tothom.


DISPONIBLE PER A IPAD / ANDROID

 

  •  

    Suscriu-te a la nostra newsletter

    Sigues dels primers en assabentar-te de les noves versions i aplicacions d’Appically

  •  
  •  
  •