Appically

Qui som?

Happy Geese ha estat desenvolupada per Appically, una companyia dedicada al desenvolupament d’apps per a persones amb necessitats especials. 

Appically va néixer el 2012 i té la seva seu a prop de Barcelona, al centre d’innovació ESADECREAPOLIS.

L’empresa va ser fundada per Francesc Sistach, David Deprez i un grup d’inversors privats. Francesc i David compten amb una àmplia experiència en el desenvolupament de software per a mòbils i han col·laborat en diversos projectes d’apps per a persones amb necessitats especials. Francesc és a més l’editor d’iAutism, una web que publica llistes i análisis d’aquest tipus d’apps.

 

Què fem?

Happy Geese és la primera app d’Appically, però en un futur pròxim presentarem altres apps enfocades a col.lectius diversos dins del sector de les necessitats especials.

Appically pretén crear apps innovadores que no es limitin a fer millor el que ja fan altres apps existents sinó que realment aportin una funcionalitat nova. Així, amb Happy Geese, s’ha pretés cubrir un aspecte poc atès fins ara: l’oci de les persones amb necessitats especials. Alhora, s’ha volgut aprofitar per reforçar aprenentatges específics, com la gestió de torns, i facilitar la concentració.

 

Com ho fem?

En el cas de Happy Geese, hem començat amb jocs de taulell molt típics d’Europa i Amèrica i els hem adaptat pensant en nens –i adults– per als quals l’Oca o Escales i Serps resulten massa complexos i gràficament barrocs. Hem simplificat els taulells tradicionals i afegit diverses opcions de configuració per adaptar els jocs a les possibilitats de cada jugador.

Hem aplicat tota la nostra experiència en disseny d’apps per a mòbils i tablets per a crear una interfície gràfica tant senzilla i directa com fos possible. Li hem afegit tot el nostres coneixement sobre apps per a persones amb necessitats especials, i hem validat i millorat la idea amb l’ajuda de professionals del disseny gràfic, la tecnologia i l’educació especial.


DISPONIBLE PER A IPAD / ANDROID

 

  •  

    Suscriu-te a la nostra newsletter

    Sigues dels primers en assabentar-te de les noves versions i aplicacions d’Appically

  •  
  •  
  •