•  

   

Happy Geese:

Dos jocs de taula clàssics en una sola App

Dissenyats per ajudar als teus nens a dominar-los pas a pas.

Inici


JOCS DE TAULA CONFIGURABLES

Happy Geese (“oques contentes”) permet a nens petits en general i a nens amb autisme o TEA, TDA/H i altres necessitats especials aprendre els jocs de taula clàssics pas a pas.

A Happy Geese hem agafat dos dels jocs de taula més populars i hem analitzat tots els desafiaments que plantegen. A partir d’aquí hem creat una versió simplificada de cada joc i hem afegit un mecanisme senzill que permet, a pares i educadors, introduir gradualment cada característica avançada del joc en la mesura en què el nen estigui preparat.

 Customizable boards game

EL JOC DE L’OCA

El Joc de l’Oca: un joc de taula clàssic i molt popular, però que resulta complicat de jugar.

A Happy Geese podràs escollir entre taulells de diverses formes i de dificultat creixent i afegir elements un a un: daus de colors, formes, lletres o números, salts d’oca a oca, ponts entre caselles i el tipus de casella final. També hem inclòs ajudes visuals per saber quina fitxa s’ha de moure i a on cal posar-la.

Més detalls del Joc de l’Oca >

 The Game of the Goose

ESCALES I SERPS

 

Escales i Serps és un altre joc de taula clàssic i molt popular al que juguen famílies de tot el món.

A la nostra versió d’Escales i Serps podràs escollir entre taulells amb formes de dificultat creixent i podràs combinar-los amb una amplia varietat d’opcions: taulells amb caselles de colors, formes i lletres, diversos tipus de daus, i les mateixes escales i serps.

 

Més detalls d’Escales i Serps >

Snakes and Ladders 

BENEFICIS EDUCATIUS ESPECÍFICS

Apart de ser divertits per jugar amb tota la família, els nostres jocs han estat dissenyats per aportar diversos beneficis educatius:

Our games are different

 • Ajuda a conèixer i respectar un conjunt de normes
 • Empara l'aprenentatge de 30 conceptes bàsics gràcies als diferents taulells i daus: colors, formes, vocals i números
 • Empara l'aprenentatge de les sumes amb els daus dobles
 • Permet exercitar la motricitat fina
 • Afavoreix la concentració gràcies als taulells sense distraccions
 • Ajuda a desenvolupar l'habilitat d'esperar el torn i altres habilitats socials

Molts altres detalls s’han desenvolupat i incorporat a Happy Geese per ajudar als nens –i al que no ho són tant– a divertir-se alhora que aprenen diverses habilitats.

 TESTIMONIS

Tot just han passat dues setmanes del llançament de Happy Geese i ja ens arriben testimonis d'usuaris que volem compartir aquí:

 • “Per fi un joc per iPad que puc compartir amb el meu fill. Té 6 anys, li encanta i ara podem jugar tota la família.”
 • “El disseny gràfic tan net és atractiu i ajuda a fixar l'atenció.”
 • “Amb el nostre nen (amb necessitats especials) havíem intentat jugar a aquest tipus de jocs. Havíem provat de tot, fins i tot crear jocs a mida. No avançàvem. Amb l'iPad i Happy Geese hem trobat un joc que li encanta.”
 • “El que era part d'un programa educatiu pesat s'ha convertit, en una sola tarda, en una activitat de premi que utilitzem per motivar i aprendre altres coses.”
 • “Havia intentat sense èxit que el meu fill jugués a aquests jocs durant 4 anys i finalmente ho he aconseguit amb aquesta meravellosa app que elimina tots els desafiaments de motricitat fina i de concentración i deixa el que és esencial en el joc: compartir i divertir-se!”

Ens encantaria saber de les teves experiències amb Happy Geese. Si tens una història que vols compartir, si us plau envia-nos-la a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Testimonis

Testimonis

MÉS JOCS EN CAMÍ

Happy Geese és una plataforma multijoc. El nostre propòsit és oferir un ampli ventall de jocs en els propers mesos.

Volem estar molt a prop de vosaltres, els nostres jugadors, i esperem que us animeu a dir-nos què ens falta i com hem de millorar els nostres jocs. Si us plau, contacta amb nosaltres per a qualsevol idea, comentari, etc. a:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

More Games Soon 


DISPONIBLE PER A IPAD / ANDROID

 

 •  

  Suscriu-te a la nostra newsletter

  Sigues dels primers en assabentar-te de les noves versions i aplicacions d’Appically

 •  
 •  
 •